19 November 2012

Komiksu radošā darbnīca "WHY SHOULD I DRAW COMICS? ABOUT WHAT? HOW TO START ONE? IS IT FOR GIRLS, TOO?"

 
Sestdien, 24. novembrī, plkst 12.00 komiksu nedēļas "Comics Artventures" ietvaros Kaņepes kultūras centrā norisināsies komiksu radošā darbnīca jauniešiem un pieaugušajiem poļu komiksu mākslinieču vadībā.   




Darbnīcā piedalīties aicināts ikviens, kas vecāks par 15 gadiem - gan interesenti, kas vēlas uzzīmēt savu pirmo komiksu, gan prasmīgi komiksu veterāni, kas meklē jaunus komiksu stāstīšanas veidus. 
Darbnīca notiks angļu valodā, to vadīs jaunās komiksu autores un ilustratores no Polijas - Marija Inese Gula un Renata Gasiorovska. Kopā zīmējot, meklēsim atbildes uz jautājumiem: Kāpēc man jāzīmē komiksi? Par ko zīmēt? Kā sākt? Vai komiksi domāti arī meitenēm? 


Darbnīca ir bez maksas.

Norises vieta: Kaņepes kultūras centrs, Skolas ielā 15
Norises laiks: 12.00 - 16.00 

Lai pieteiktos, raksti e-pastu uz kushmens@gmail.com, norādot savu vārdu un vecumu. Nākot uz darbnīcu, ņem līdzi savus zīmēšanas piederumus.


Darbnīcas notiek Polijas komiksu mākslinieču izstādes "Dubultportrets" un starptautiskās komiksu nedēļas "Comics Artventures" ietvaros. Organizē: kuš!, Kaņepes kultūras centrs un Polijas komiksu izdevēji "Centrala"

Nāc arī uz citiem "Comics Artventures" pasākumiem: Izstādes  "Dubultportrets" atklāšanu, un komiksu mākslinieku portfolio prezentāciju vakaru.

Vairāk par "Comics Artventures" nedēļu uzzini: kuš! http://www.komikss.lv/comics-artventures/, LNMM jauniešu platformā zuumART www.facebook.com/zuumart, LNMM (www.lnmm.lv)

Starptautisko komiksu nedēļu "Comics Artventures" rīko Latvijas Nacionālais Mākslas muzejs, komiksu kultūras žurnāls kuš! un Kaņepes Kultūras centrs.

No comments:

Post a Comment