5 August 2010

kuš! pēdējais sauciens uz izstādi




Šo piektdien, 6. augustā, kuš! aicina apskatīt pēdējo reizi trakoti enerģisko Art Brut mākslinieku apvienības Le Dernier Cri(Pēdējais kliedziens franču valodā) no Marseļas Francijā radikālo vizualizāciju izstādi "Mental Discharge" Dirty Deal Cafe (Maskavas ielā 12/2) otrajā stāvā. Izstādē arvien apskatāmi trakoti šausminoši un iespaidīgi sietspiedes plakāti, lasāmas satraucošas grāmatas un skatāmas ļoti iedarbīgas animācijas filmas "Mežonīgās reliģijas".

Piektdien, 6. augusta vakarā notiks izstādes noslēguma pasākums: Jau 20.00 spēlēs Divi sintezatori un mežrags, muzikālā beatbox performance plkst. 21:00 ar  Kolya unpēc tam 22.00 DJ Indrikkis. Vienlaicīgi ar starptautiskās izstādes slēgšanu svinēsim Latvijas jaunās komiksu antoloģijas kuš! atvēršanu, kas šoreiz 100 lpp. biezs ar komiksiem par tēmu "mūzika", ko radījuši Latvijas un starptautiski mākslinieki, kuri paši prot radīt arī mūziku. Jauno kuš! vari nopirkt gan izstādes laikā un slēgšanas vakarā, gan dažādās bodītēs: Lukabukā, 1/4 satori, galerijā Istaba, Muhamorā, Randomā un pavisam drīz arī Jāņa Rozes grāmatnīcās par 1.90 Ls.

Uzmanību! Izstādes apskate var izraisīt pastiprinātu maņu orgānu darbību. Ja jūti, ka tā rezultātā sāk kurkstēt vēders, iesaku to piepildīt ar lielisku maltīti turpat Dirty Deal iekšpagalmā, kur no 12.00 - 20.00 pa virtuvi produktīvi rosās pavārs!

Izstāde atvērta:
6. augustā 16.00 - 22.00
Divi sintezatori un mežrags, Kolya un DJ Indrikkis no 20.00
Ieeja: bez maksas

Pasākumu piedāvā kuš! sadarbībā ar Dirty Deal Cafe.
Atbalsta Francijas kultūras centrs Rīgā un Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs.
Pasākumu iesakām apmeklēt tikai tiem, kuri vecāki  par 18 gadiem.

No sirds iesaku nepielipt pie krēsla, bet aiziet turpat blakus uz kim?, kur Maija Kurševa atklās savu izstādi "Trīskājains gadījums".

Tiekamies Spīķeros!

No comments:

Post a Comment