8 March 2012

(ku)š! # 11 "Artventurous" - piedalies!

Piedalies - radi un sūti jaunus vizuālus stāstus nākamajam (ku)š! numuram par tēmu "Artventurous"! Tēmu vari interpetēt, cik plaši vēlies, galvenais, lai Tavu stāstu ir iedvesmojusi māksla - piedzīvojumi radot, atklājot, sadzirdot, aptaustot, sarunājoties ar un par mākslu...


Noteikumi:

 
- Tēma: "Artventurous"
- Saturs: Komiksi (pieņemam arī ilustrācijas, taču ne karikatūras)
- Lappušu skaits: Ne vairāk par 16
- Valoda: Angļu vai latviešu (ja latviski, atstāj vietu subtitriem)
- Formāts: A6, platums 105mm × augstums 148mm (+ 5 mm malas pārlaides. Tā kā izdevums būs līmēts, ja zīmē atvērumu (2 lapas blakus), svarīgākās detaļas nezīmē vidū, tās būs grūti saskatīt.) Oriģināls, protams, var būt lielāks par A6. Dažkārt oriģināli lielāki darbi izskatās labāk drukāti mazākā formātā.
- Krāsas: Jā, CMYK (drukāsim uz Munken Print Cream papīra)
- Izšķirtspēja: 300 dpi, vēlams kā tiff vai pdf fails
- Citas lietas: Ieteicams dot darbam nosaukumu, to (ie)raksti pirmajā lapā. Autoru vārdi tiks nodrukāti katras lapas apakšā blakus lapas puses numuram. Tāpat par katru autoru publicēsim īsu aprakstu (ku)š! pēdējā lapā.
Kaut arī katrā numurā publicējam tikai vienu autora darbu, konkursam vari sūtīt vairākus darbus, bet ne vairāk par 3!
- Termiņš: 2012. gada 27. maijs
- Sūti jpg failus ar mazu izšķirtspēju uz kushmens(at)gmail(.)com
- Publicētajiem autoriem atlīdzība graudā: 1 kg (ku)š! = 5 gabali...

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā raksti Kušmenam: kushmens(at)gmail(.)com. Negarantējam, ka visus iesūtītos darbus publicēsim, dažādu iemeslu dēļ tas var nebūt iespējams. Lai vai kā, kuš! priecāsies saņemt jaunu, vēl neatklātu autoru darbus.

Lai iepazītos ar jau kuš!ā publicētajiem komiksiem, meklē iepriekšējos kuš! numurus Lukabukā, Randomā, Muhamorā un Galerijā „Istaba".

No comments:

Post a Comment